MATERIAALIT SISUSTAMISEN AMMATTILAISILLE
Sisasivun-kollaasi.jpg
Wall and Deco - printtitapetit
 

Wall and Decon paloturvallinen tapettimallisto muuttaa käsityksesi tapetista.

Näyttäviä kuva-aiheita löytyy yli tuhat joita voidaan muokata toiveesi mukaisesti.

Tapettilaatuja on kolme, tutustu lisätietoihin:

1. CONTEMPORARY TAPETTI

Katso Contemporary materiaalitieto ja asennusohjeet

CONTEMPORARY  on sisätilojen kestävä Non-Woven tapetti jota käytetään mm. ravintoloiden, hotellien ja toimistojen sisustuksissa.

2. WET SYSTEM KYLPYHUONETAPETTI

Katso Wet System materiaalitieto ja asennusohjeet

WET SYSTEM kylpyhuonetapetti sopii suihkuun, wc-tilaan, kylpylöihin ja muihin kosteisiin tiloihin. Kulutusta ja kosteaa puhdistamista kestävä pinta soveltuu erittäin hyvin myös pukuhuoneisiin, urheilusaleille, kuntoilustudioihin ja lastentarhoihin.

3. OUT SYSTEM ULKOSEINÄTAPETTI

Katso Out System materiaalitioeto ja asennusohjeet

OUT SYSTEM tapetti on suunniteltu kestämään vaativia ulkoilmaolosuhteita, sadetta, pakkasta ja auringonvaloa. Se soveltuu erinomaisesti myös parkkihalleihin ja urheilusaleihin joiden seinäpinnoilta vaaditaan kulutuksenkestoa ja helppoa puhdistettavuutta.

Tutustu Wall and Decon mallistoon www.wallanddeco.com

PH_20890.jpg
Sirpin mallisto sisältää laajan valikoiman julkisiin tiloihin sopivia paloturvallisia tapetteja. Harmoniset värit ja kauniit eleettömät pinnat yhdistyvät jokaisessa mallissa. Uudet tapettimallistot tulevat 1-2 kertaa vuodessa. Katso lisää Sirpi mallistosta.

J-V.jpg
Janneli & Volpin italialaiset tapetit yllättävät trendikkäillä, rohkeilla ja luksusmaisilla mallistoillaan. Mallistossa näyttäviä muraaleja ja rullittain myytäviä tapetteja. Lisätietoa Janneli & Volpi-mallistosta.

05_kt_exlusive.JPG
02_ke_exlusive.JPG
KT Exlusiven valokuvamaiset printtitapetit luovat todentuntuisten illuusion kivi- ja puuaiheisista materiaaleista. Tyylikkäät eri harmaan ja puun sävyiset tapetit sopivat monenlaisiin tiloihin. Tapetit ovat paloturvallisia ja sopivat julkisiin tiloihin. 
Lisätietoa KT - Exlusiven tapeteista.

 

 

animalier_edited.jpg
Tyylikäs Giardini yllättää tyylikkään ylellisellä designilla. Kun projektisi tarvitsee todella näyttävää ja rohkeaa tapettia, voit luottaa Giardinin tapettivalikoimaan. Tapettikirjassa esitetään myös tapeteille sopivat Giardinin sisustuskangasvaihtoehdot. 
Katso lisää Giardinin tapettivalikoimasta.