Sylva ry:n uudet raikkaat toimitilat Helsingin keskustassa avattiin

Mkaksi Oy:n yhteistyökumppani, Corespacen tilasuunnittelujohtaja Päivihelena Hallanoro esitteli 29.9. Sylva ry:n uudet tilat Helsingin Kampin tuntumassa. Jo ovelta saapuessa kävijä huomaa eteisaulan tyylikkään ja kutsuvan tunnelman. Yhdistys on saanut Hallanoron suunnitelmien mukaiset uudet toimivat tilat, joissa on riittävästi neliöitä ja muuntamismahdollisuuksia tarpeen mukaan.

Joka vuosi noin 150 alle 16-vuotiasta lasta sairastuu syöpään Suomessa. Sylva ry:n tehtävä on toimia kanssakulkijana ja olla läsnä lasten, nuorten ja perheiden arjessa - tarjota tukea, tietoa, kuntoutusta ja virkistystä. Uudet toimitilat tarjoavat paikan, jossa voi kiireettä tavata ja keskustella.

Sylvan oleskelutilaan on suunniteltu raikkaan keltainen sohvaryhmänurkkaus. Istutinilaa löytyy runsaasti L-muoisen sohvan ansiosta. Instabilelab-tapettien värit on räätälöity suunnitelman mukaisesti.

Sinisävyinen neuvottelutila tarjoaa tilaa noin 10 hengelle.

Työhuoneet toimivat myös rauhallisina asiakkaiden kohtaamispaikkoina. Kauniit tekstiilit tuovat pehmeää, kodinomaista tunnelmaa.

Sylvan sinisävyinen työhuone.

Corespacen Päivihelena Hallanoro esitteli tilat projektissa olleille yhteistyökumppaneille. Mkaksi Oy edusti Sylvan hankkeessa Instabilelab-malliston paloturvallisia printtitapetteja.

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square