Paimpol, raidallinen sisustuskangas 100% pellavaa


Syksyn 2017 mallistoon kuuluva WIND Paimpol-sisustuskangas on 100% pellavaa. Tyylikkäät viisi värivaihtoehtoa sopivat skandinaaviseen sisustustyyliin. Valkoinen raita-alue on 12,5 cm leveä. Kankaan leveys 144 cm, 30 asteessa vesipestävä. Kauniista Paimpol pellavasta onnistuu monenlaiset ideat kotiin; verhot, tyynyt ja somisteet. Kangasta on mahdollista saada myös julkisiin tiloihin, paloturvalliseksi käsiteltynä.

Viisi erilaista raitaväriä: Oranssi, punainen, sininen, musta ja harmaa. Pohjaväri luonnonpellavan värinen.

Väri numero 1, sininen.

Väri numero 12, vaalean harmaa.

Väri numero 7, pehmeä musta.

Väri numero 16, oranssi.

Väri numero 0, punainen.

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square