Kuinka remontoida wc näyttävästi

Kun wc-tilat kaipaavat uutta raikasta ilmettä ja tilan tuntua, on märkätiloihin sopiva kuvatapetti paras vaihtoehto. Pieneen tilaan saadaan yllättävän paljon suuremman tilan tuntua valitsemalla osuva tapetin kuva-aihe. Sisustusuunnittelija Tarja Lammi valitsi Wall and Decon De Prospectiva -tapetin http://www.wallanddeco.com/it/221-products--Contemporary-Wallpaper--2013--De-prospectiva.

De Prospectiva -tapetti on rajattu tiukasti wc-tilaan, todellisuudessa printtitapetin kuva-aihe mukautuu myös pitkälle seinälle.

Vessan remontti käynnissä, tapetti on juuri saatu asennettua paikoilleen. Lattialaatan ja tapettiseinän välissä on siisti, kosteutta kestävä silikoninauha. Wall and Deco WET SYSTEM -tapetti kestää kosteutta, suoraa vesisuihkua ja vedellä puhdistusta.

De Prospectiva-tapettia on saatavana myös harmaa-valkoisena. Väri antaa tyylikkään, graafisen silauksen. Puhdistusta ja kulutusta kestävät WET SYSTEM ja CONTEMPORARY kuvatapetit sopivat sekä julkitilaan ja kotiin.

Tapetoitavasta seinästä toimtetaan aina tarkka mallennoskuva - kuva toimitetaan viikossa (pdf). Tapetin toimitusaika viisi viikkoa. Pakkaus sisältää tapettirullat, kiinnitysliisterin ja viimeistelyaineet. WET SYSTEM tapettivuodan leveys on 94 cm, jokainen vuota on numeroitu helpottamaan asennusta.

Uusimmat
Arkisto
Tägit