Unohda laatat ja tapetoi kylpyhuone näyttävästi


Vettä ja suihkutusta kestävä tapetti kylpyhuoneeseen.

Wall and Deco WET SYSTEM tapettimateriaali on suunniteltu kestämään vettä. Materiaali on myös paloturvallinen. Se sopii suihkutiloihin, kylpyhuoneisiin, vessoihin ja spaosastoille. Tapetti kestää suoraa vesisuihkua, höyryä ja kosteutta.

Asennus: Seinään asennetaan tavallinen vesieriste, jonka jälkeen pinta maalataan. Maalin kuivuttua tapettiliisteri sivellään seinään. Odotusaikaa ei ole, vaan vuodat asenetaan heti seinälle, puskusaumaan. WET SYSTEM-tapettivuota on 94 cm leveää, asennus on helppoa koska jokainen vuota on numeroitu. Tapetin kiinnityksen jälkeen pintaan sivellään kolmikerroksinen suojalakka joka hylkii vettä. Jokaisen lakkakerroksen välillä pidetään vuorokauden kuivumisaika.

Asennusvideo: https://www.youtube.com/watch?v=tyjqG-ewXew&t=14s

Tapettiseinä on helppo pitää puhtaana koska pinnassa ei ole epäpuhtauksia imeviä saumoja. Tapettipakkauksen sisältyy kaikki asennukseen tarvittavat liisterit ja suojalakat.

WET SYSTEM tapetti sopii hyvin uudiskohteisiin ja saneeraukseen. Kohteena voi olla julkitilat tai yksityiskodit. Tapetti on nopea ja helppo tapa uudistaa ja muuttaa kylpyhuoneen ilmettä . Katso lisää ideoita http://www.wallanddeco.com/en/projects

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square