Seinään aidon puun tuntua vain 1 mm paksulla WOOD VINYL -seinäpäällysteellä

Paloturvallinen, puhdistusta kestävä ja aidon puun tuntua vain yhden millimerin paksuudessa. Wood Vinyl -seinämateriaali on valmistettu nimensä mukaisesti vinyylistä. Taipuisa päällystemateriaali on tilattavissa metreittäin, minimitilaus yksi metri. Wood Vinylin leveys on 132-140 cm, paksuus n. 1 mm. Kauniin karhea ja eloisa pintastruktuuri löytyy 12 eri värissä. Materiaali soveltuu julkitilojen sisustukseen ja ohuen rakenteessa ansiosta se on ihanteellinen saneerauskohteissa, joissa halutaan näyttäviä puupintoja sisätilavuutta tuhlaamatta.

LUOKKA: PALOTURVALLINEN (luokka A, ASTM E-84, CAN/ULCS102M)

KUVION TOISTO: 90,17 cm (35,5”)

LEV: 132- 140 cm (struktuurista riippuen)

RULLATAVARAA: MINIMITILAUS 1 m

KIINNITYS: LIIMA

TOIMITUSAIKA: 2-3 VIIKKOA, riippuen varastotilanteesta

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square