Ylellistä sametin hehkua sisustukseen

Ylellinen ja sametti pääsee oikeuksiinsa sopivan hehkuvissa väreissä. Sametti on mainettaan helpompi sisustusmateriaali. Laadukkaat sametit ovat helppoja työstää ja kestävät käyttöä. Mkaksi valikoiman upeat Wind -sametit soveltuvat kevyeen verhoiluun ja sisustustuotteisiin. Valikoimaan kuuluu leveäraitainen Chinon Saumur, ruudullinen Tours Saumur ja kapearaitaisen Brissac Saumurin sekä paisley-kuvioinen Louvre Saumur. Wind on yhdistänyt nerokkaasti pehmeän sametin ja puhtaan pellavaisen pinnan. Kankaiden valmistusmateriaalit: viskoosi, polyester, pellava.

Louvre Saumur -sametissa löytyy yhdeksän väriä sekä kankaan pohjavärin mukainen "paljas" pellava.

Leveäraitaiset Chinon Saumur sametit - yhteensä kolmessatoista värissä.

Tours Saumur ja Brissac Saumur kuviot. Valikoimassa löytyy kymmenen väriä.

Brissac Saumur väri numero 12.

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square