Westpro:n neuvottelutilan uusi tyylikäs tunnelma paloturvallisista materiaaleista


Espoon Haukilahdessa sijaitseva Westpro cc Oy:n suuri neuvottelutila on saanut uuden tyylikkään ilmeen. Vakuuttavan kokonaisuuden on suunnitellut sisustussuunnittelija Heidi Purola Tila consulting Finland Oy:stä. "Tässä projektissa laadukkaat tekstiilit olivat avainasemassa halutunlaisen tyylin ja tunnelman luomisessa. Erityisesti verhojen rooli oli suuri värimaailman muokkaajana, tilanjakajana sekä sisustuksen yhteen nivojana" Heidi Purola kertoo.

Mittatilauksena valmistetut hiekan sävyiset matot ovat Jabin Natura -valikoimasta alcantara -päärmeillä. Natura-sarjan matot ovat paloturvallisia ja kulusta kestäviä jolloin ne ovat ihanteellisia julkitilasuunnittelussa. Kuvan matto on valmistettu sisalista ja villasta.

Leveän takaseinän ikkunat muuttuivat verhojen ansiosta pehmeästi valoa suodattavaksi kokonaisuudeksi. Verhot toteutettiin Wind malliston Camel -kankaasta, joka on paloturvallinen ja sopii julkitilasuunnitteluun.

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square