Fiore Mio -tapetti kutsuu viihtymään Lahden seurakuntayhtymän uuteen kahvioon


Uusi Lahden Seurakuntayhtymän palvelutila avattiin kesällä Vapaudenkatu 6:ssa. Samoissa tiloissa toimii nyt myös Marian Kammarina tunnettu kahvila. "Jo ensimmäisistä päivistä alkaen kahvila saanut paljon kiitosta asiakkailta raikkaasta ja viihtyisästä tunnelmasta", kertoo Seurakuntayhtymän kiinteistöpäällikkö Jukka-Pekka Penttinen. Asiakkaat ovat antaneet positiivista palautetta erityisesti rohkeasta ja värikkäästä tapettivalinnasta ja joka luo tilaan iloisen tunelman.

Sisustuksen suunnitellut sisustusarkkitehti Milla Björk-Vartiainen Arkkitehtitoimisto Juhani Aalto Oy:stä kertoo: "Lähtökohta oli haastava: tuoda virastotaloon vanhan mummon kammarin tunnelmaa. Päädyimme tuomaan iloisia ja näyttäviä elementtejä maustettuina mummola viitteillä. Tilaan tuodaan vielä näyttävät valaisimet ja myyntitiskin taakse kauniita seinälautasia eri vuosikymmeniltä."

"Wall&Decon tapetti Fiore Mio oli yllättävän helppo ja nopea asentaa seinälle", kertoo rakennustöistä vastannut huoltomestari Pari Suontama. "Soitimme ennen tapetin lasennusta Mkaksi Oy:lle ja tarkistimme, kuuluuko rullien mukana tullut liisteri seinään vai tapettiin. Seinään se kuului ja tapetit saatiin seinälle nopeassa tahdissa." Suontama kertaa.

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square