Akustohuopa tehokkaaseen akustiikan hallintaan


Akustohuopa on kehitetty tehokkaaseen akustiikan hallintaan julkitiloissa ja kodeissa. Materiaali on paloturvallinen, tiivis ja helposti työstettävissä erilaisiin pintoihin. Materiaalia voidaan käyttää mm. akustiikkapaneeleissa, tilanjakajissa ja paneeliverhoissa. Mallistossa löytyy seitsemän väriä sekä puhdas valkoinen. Huopamainen, elävä pinta on sellaisenaan tyylikäs, mutta siihen voidaan painaa myös asiakkaan toivoma kuvio, logo tai teksti. Akustohuopaa myydään metreittäin tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata meiltä akustiikkapaneelit mittojen mukaisesti tehtynä. Tilaa materiaalinäytteet e-lomakkeellamme ja tutustu monien mahdollisuuksien materiaaliin.

Tuoteteidot

Leveys: 170 cm

Valmistusmateriaalit: Polyesteri, Nylon, Rayon

Tilaus: metreittäin, minimitilaus 1 m

Laatu: Paloturvallinen, julkitilahyväksytty

Käyttö: Akustiikan hallintaan verhoiluissa paneeleissa ja paneeliverhoissa.

Värivaihtoehdot: 7 kpl + valkoinen

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square