Mercedes brändi Vehon neuvotteluhuoneen sisutuksessa


Vehon Lommilan toimipisteessä on kaksi neuvotteluhuonetta, jotka kaipaisivat uutta ilmettä. Todettiin, että myös yrityksen tilojen pitäisi edustaa Mercedes -brändiä ja yrityksen arvoja sekä välittää tätä fiilistä asiakkaille. Aikaa neuvotteluhuoneiden uudistukseen oli vähän ja budjetti oli melko niukka, mutta lopputuloksen haluttiin kuitenkin olevan Mersun brändiin sopiva.

Projektin suunnittelijana toimi M2 Interiorsin Toni Tirkkonen, joka kertoo, että tiloissa oli valmiina jo uudet kalusteet, joten suunnittelijan tehtäväksi jäi seinä- ja lattiapintojen päivittäminen niin, että tiloista tulisi laadukkaan oloiset ja viihtyisät.

Veholla työhuoneet ovat vaaleat, joten suunnittelija toteutti sisustuksen tummilla sävyillä: näin saatiin aikaan mukava kontrasti työ- ja neuvotteluhuoneiden välille. Wall & Deco -tapettivalinta korosti luksustunnelmaa.

Lopputulos vastasi asiakkaan odotuksia ja eräs työntekijöistä olikin kommentoinut suunnittelijalle, että ”neuvotteluhuoneesta tuli tunnelmallisempi kuin hänen oma makuuhuoneensa”.

Muutos toteutettiin Windin kankailla ja Wall&Decon tapeteilla. Lisätiedustelut projektista toni@m2.fi

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square