Wind Hydra – verhokankaan runsautta ja ilmavuutta

Kesän 2016 WIND -uutuuskangas Hydra lumoaa keveydellään, taidokkaalla kuvioinnillaan ja hurmaavilla värivaihtoehdoillaan. Lehtien, nuppujen ja kukintojen runomainen kuviopolku piirtyy henkäyksen keveälle kankaalle. Kankaan rennon rypistetyn pinnan ansiosta verho näyttää ripustettuna runsaalta ja ilmavalta.

Läpikuultavan Hydra -kankaan paletissa löytyy viisi tyylikästä värivaihtoehtoa: puhdas valkoinen (väri 9), kerman valkoinen (väri 8), keltainen (väri 3), hiekka beige (väri 6) ja kitti vihreä (väri 7).

Verhokankaan korkeus on noin 290 cm, joten ostamalla kankaan leveyttä saat siitä todella leveitä yhtenäisiä verhoja. Materiaali: 65% viskoosia, 25% polyesteriä, 10% metallia. Vesipesu sallittu 30 asteessa, runsaassa vedessä. Lisätietoa

OVH 100,45 euroa metri (sis. alv 24%). Kankaan toimitusaika 1-2 viikkoa.

Tiedustelut ja tilaukset myynti@m2.fi tai puh. 0400 30 9000.

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square