Sokos Hotels Helsinki - Frans & Amélie

Tapetit

Bistron uusi tyyli Wall&Decon tapetilla

Helsingin Kluuvissa sijaitseva Frans & Amelié –ravintola on Fransmanni-ravintolaketjuun kuuluva ranskalaistyylinen bistro, jossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan ja elämästä nauttiminen. Aivan kaupungin ytimessä sijaitseva ravintola kävi läpi uudistuksen, jossa haluttiin tuoda esiin bistromaisuutta ja ravintolan persoonallista henkeä.

”Halusimme muuttaa ravintolan kutsuvammaksi ja valoisammaksi” kertoo ravintolan palvelupäällikkö Sanna Kavonen ja jatkaa: ” näyttävä remontti oli myös taloudellisesti kannattava sijoitus, sillä muutos on näkynyt myönteisesti kassavirrassamme”. Ravintolan kohderyhmään kuuluu kaupunkilaiset naiset, lounastajat ja myös kiireettömämmän syömisen ystävät. Kavonen kertoo, että useat asiakkaat ovat ihastelleet näyttäviä pylväitä ja uusia seinäpintoja, joissa käytettiin Wall&Decon tapettia ”Borgiaa”. Tapetin kuosi luo käsinkosketeltavan illuusion vanhasta antiikkisesta seinästä, joka on täydellisessä harmoniassa ravintolan arkkitehtuurin kanssa.

BORGIA –tapetti

Onnistuneen muutoksen takana on suunnittelutoimisto Fyra Oy

www.fyra.fi, puh: 09 42891244, e-mail: info@fyra.fi

Uusimmat
Arkisto
Tägit
Seuraa meitä
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square