MATERIAALIT SISUSTAMISEN AMMATTILAISILLE
Hoepke_m2.fi.jpg
Verhot_curtains_mkaksi.fi.jpg
Bridges ZT LR.jpg
WIND

 

Uusi Wind-mallisto ilmestyy vuosittain kaksi kertaa ja tämä takaa, että valikoima on aina viimeisimpien trendien mukainen. Mallistoissa löytyy sekä hillittyjä värejä että rohkeita, näyttäviä struktuureja. Wind -sisutuskankaat sopivat  julkitiloihin ja yksityiskoteihin. Kokoelmissa löytyvät laadukkaat paloturvalliset trevirakankaat, luonnonkuidut ja sekoitekankaat. Katso lisää täältä.

 

Minimitilaus: 1 metri

Valmistaja: Wind Ltd, Belgia www.wind.be

Mallihenkarit: Tilauksesta, M2 Showroomissa näytekankaat

Materiaalit: Trevira, sekoite- ja luonnonmateriaalitt. Sisustus-, verho- ja verhoilukankaat.

 

 

HÖPKE
 

Höpke -kangastalo tunnetaan monipuolisena sisä- ja ulkokalusteiden verhoilu-kankaiden valmistajana. Valoa ja vaativia sääolosuhteita kestävät ulkokalusteiden kankaat ovat omaa luokkaansa. Höpke valmistaa kestäviä ja paloturvallisia kankaita jotka sopivat kalusteiden verhoiluun ja sisustustekstiileihin. Katso lisää täältä.

Minimitilaus: 1 metri

Valmistaja: Höpke Tekstilien GmbH , Saksa, www.hoepke.de

Näytteet: Tilauksesta, M2 Showroomissa näytekirjat

Materiaalit: Trevira, sekoite- ja luonnonmateriaalit. Säänkestävät kankaat ulkokalusteille.

BACKHAUSEN

Itävaltalaisen kangastalon juuret ulottuvat 1800-luvulle. Talo tunnetaan laadukkaista villakankaista ja korkeatasoisesta kudonnan teknisestä osaamisesta.

Olipa tekstiilisuunnitelmasi romanttinen, klassinen, hauska tai avantgarde - Backhausenilla löytyy juuri oikeat materiaalit. Backhausen-tekstiilit sopivat sekä julkitiloihin että koteihin. Löydät katalogit ja mallistot täältä.

Minimitilaus: 1 metri

Valmistaja: Backhausen GmbH, Itävalta, www.backhausen.com

Näytteet: Tilauksesta, M2 Showroomissa näytekirjat

Materiaalit: Trevira, sekoite- ja luonnonmateriaalit

 

 

NATURTEX

Naturtex valmistaa näyttäviä tekstiilejä kalusteiden ja huonekalujen verhoiluun sekä matoiksi. Materiaalit ovat kulutusta kestävää, rohkeita struktuuriltaan ja väreiltään. Ne sopivat erinomaisesti osaksi näyttäviä tilakokonaisuuksia. Naturtexin materiaaleja on käytetty myös Niken jalkineissa, autojen penkkien verhoiluissa ja seinäpaneeleissa.

Katso lisää täältä.

Valmistaja: Naturtex S.L. Espanja

Näytteet: Tilauksesta, M2 Showroomissa näytekirjat

Materiaalit: Keino- ja luonnonmateriaalit.

AKUSTOHUOPA AKUSTIIKAN HALLINTAAN

Akustohuopa on kehitetty tehokkaaseen akustiikan hallintaan julkitiloissa ja kodeissa. Materiaali on paloturvallinen, tiivis ja helposti työstettävissä erilaisiin pintoihin. Materiaalia voidaan käyttää mm. akustiikkapaneeleissa, tilanjakajissa ja paneeli-verhoissa. Mallistossa löytyy seitsemän väriä sekä puhdas valkoinen. Huopamainen, elävä pinta on sellaisenaan tyylikäs, mutta siihen voidaan painaa myös asiakkaan toivoma kuvio, logo tai teksti. Akustohuopaa myydään metreittäin tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata meiltä akustiikkapaneelit mittojen mukaisesti tehtynä. Tilaa materiaalinäytteet  e-lomakkeellamme ja tutustu monien mahdollisuuksien materiaaliin. Lisätietoa akustoivista materiaaleista.

Leveys: 170 cm

Valmistusmateriaalit: Polyesteri, Nylon, Rayon

Tilaus: metreittäin, minimitilaus 1 m

Laatu: Paloturvallinen, julkitilahyväksytty

Värivaihtoehdot: 7 kpl + valkoinen

Käyttö: Akustiikan hallintaan paneeleissa 

ja paneeliverhoissa