MATERIAALIT SISUSTAMISEN AMMATTILAISILLE
CONTEMPORARY
SISÄSEINIEN TAPETTI
TIETOA MATERIAALISTA
ASENNUSOHJEET

CONTEPORARY WALLPAPER - YLI TUHAT KUVAVAIHTOEHTOA
 

CONTEMPORARY on sisätilojen kestävä Non-Woven tapetti. Laatu on paloturvallinen, joten se on ihanteellinen myös julkisten tilojen sisustuksessa. Tapetin tilaaminen on helppoa: tilaaja toimittaa tapetoitavan seinän mitat ja valitsemansa tapettiaiheen / koodin. Tapetista tehdään veloituksetta digitaalinen  mallennoskuva jolloin suunnittelija voi varmistua tapetin oikeasta skaalautumisesta ja eri kuvaelementtien oikeista sijainneista. Joitain kuvaelementtejä on mahdollista liikutella ja muuttaa niiden sävyjä. Tapetin toimitusaika on viisi viikkoa.

• kestää kulutusta ja kevyttä puhdistusta

• ei vaadi erikoispohjaa asennuksen alle

• sopii julkisiin tiloihin ja kotikohteisiin

• on ihanteellinen ravintoloissa, hotelleissa ja muissa julkisissa tiloissa

• sopii uudiskohteisiin ja saneeraukseen

• helppo asentaa

HUOM! Voit valita Wall and Decon tapettimallistoista minkä tahansa kuva-aiheen, esimerkiksi OUT SYSTEM -mallistosta voi ottaa tapetin kuvion CONTEMPORARY tapetiksi.  

MALLENNOSKUVA - GRAPHIC SIMULATION
 

Jokaisesta seinäkohteesta tehdään ennen varsinaista tilausta digitaalinen mallennoskuva, jolloin tilaaja voi varmistua että tapetin kuva-aihe on oikein asemoitu ja mahdolliset seinällä olevat kiintokalusteet ja ikkunapaikat on huomioitu.

Mallennoskuvan toimitusaika on yksi viikko. Kuva on veloitukseton. Kun tilaaja on hyväksynyt mallennoksen, tapettitilaus toimitetaan valmistajalle, toimitusaika on 5 viikkoa. 

 

CONTEPORARY WALLPAPER - ASENNUSOHJEET
 

CONTEMPORARY tapettivuodan leveys on 47 cm.  Asennuksen helpottamiseksi jokaisen vuodan alareunassa on selkeä järjestysnumero: 1, 2, 3, 4 jne.

1. Valmistele ensin seinän pinta (tasaiseksi) ja pyyhi pois pölyt.

2. Tapetin mukana oleva liisterijauhe sekoitetaan pakkauksessa olevan ohjeen mukaan veteen tasaiseksi massaksi. Voit myös käyttää rautakaupoista saatavaa valmista tapettiliisteriä (esim. Kiilto Novo).

2. Laita liisteri seinään telalla.

3. Asenna tapettivuodat seinälle numerojärjestyksessä puskusaumaan. Kohdista kuviot.

4. Tapetissa on yleensä aina ns. asennusvaraa, joten asennuksen jälkeen ylimääräiset tapettiosat leikataan, reunat siistitään ja liisterin jäämät pyyhitää kostealla liinalla.