MATERIAALIT SISUSTAMISEN AMMATTILAISILLE

AKUSTOHUOPA

KAUNIS JA MONIKÄYTTÖINEN AKUSTOHUOPA AKUSTIIKAN HALLINTAAN


Akustohuopa on paloturvallinen ja monikäyttöinen akustiikan hallinnassa. Pinta on kuvioitunut kauniin eläväksi huopamaisen tekstuurin ansiosta. Materiaalia on helppo käsitellä, sitä voi ommella, liimata ja nitoa. Akustohuopa sopii verhoiksi, räätälöityihin akustiikkapaneeleihin, tilanjakajiin, kiinnitettynä seinälle tai esimerkiksi pylvään ympärille.

 

Akustohuovan leveys on 170 cm ja sitä voi tilata metreittäin. Värivaihtoehtoja on 7 sekä puhdas valkoinen.

AKUSTIIKKAVERHOT

AKUSTIIKKAVERHOT ÄÄNEN HALLINNASSA

Kaikki tekstiilit vaikuttavat ääneen vaimentavasti. Ammattisuunnittelijat tarvitsevat kuitenkin faktatietoa akustiikkakankaiden tuomista eduista tilan akustiikan suunnittelussa. Mkaksi markkinoi laadukkaita, paloturvallisia akustiikkaverhokankaita jotka on suunniteltu akustiikan hallintaan.

Akustiikkaverhoja käytetään mm. kirjastoissa, suurissa auloissa, virastoissa, neuvotteluhuoneissa sekä yksityiskodeissa. Akustiikkaverhoilla peitettävä alue voi olla ikkuna tai seinä tai verho voi toimia myös ilmavana tilanjakajana. Verhokankaisiin on saatavana alahelmaan valmiiksi kiinnitetty huomaamaton painonauha, jolloin verhot laskeutuvat kauniisti.

 

Tarvitsetko projektissa mittaus-, ompelu- ja asennuspalvelua?  Ompelupalvelumme kautta voi tilata verhot valmiiksi ommeltuina ja asennettuina. Saat kauttamme myös kiskot ja kiskoasennukset.

ÄÄNTÄ VAIMENTAVA TAPETTI

PEHMEÄPINTAISET JANNELLI & VOLPIN 901 VIP -TAPETIT 

Jannelli&Volpin 901 VIP on paksu, pinnaltaan joustava ja kääntöpuoleltaan huopamainen tapetti. Se vaimentaa huoneen ääniä pehmeästi. J&V:n 901 VIP on ollut  monen suunnittelijan suosikki julkisissa tiloissa joissa tarvitaan melun ja  äänien hallintaa: baareissa, hotelleissa, kahviloissa ja aulatiloissa. Ilmiekäs  J&V:n tapetti sopii moneen tilaan hillittyjen kuosiensa ja väripaletin ansiosta.

Tapetti kiinnitetään seinään normaaliin tapaan joko tapettilisterillä tai tapettiliimalla. Tapetin tilausaika noin kaksi viikkoa. Kysy tuotteesta lisää asiantuntevilta myyjiltämme.